Partnerek

Minden olyan cég, aki csatlakozik hozzánk az általa választott csomagban gondolkodhat. A csomagok természetesen részt vesznek a Cégek Éjszakája 2020 kommunikációs kampányban, amelynek egyeztetetten online és offline része is van. Partnereinket maximálisan szeretnénk elégedetté tenni, ezért már az alap csomagban mindenki felkerül erre a honlapra, feltűntetésre kerül a social media platformjainkon és természetesen az összes közös kommunikációs eszközön.

A Cégek Éjszakája 2020 rendezvény szervező csapata fontosnak tartotta, hogy az esemény mellé álljanak olyan prominens és a szegmensben tevékenykedő szakemberek is, akik szintén viszik a rendezvény hír értékét, ezáltal a partnereinkről alkotott képet is. Az együttműködésekben szeretnénk, ha a másik oldal is bevetné használt kommunikációs csatornáit a közös siker érdekében, nem kérünk mást csak ezek megfelelő és általunk folyamatosan információval ellátott használatát.

Amennyiben rendezvényünk elnyeri tetszéseteket, a pontos feltételeket közösen egyeztetjük. Keressetek minket a megadott elérhetőségeken!