Szeretnek titeket az ügyfeleitek, mert olyasmit adtok vagy tudtok, amit más nem? Jó nálatok dolgozni? Ki az, aki beilleszthető a értékrendetekbe és megbízhatóan teljesít úgy az irodában, mint otthoni munkában?

Szeptember 24-én mutasd be magad a Cégek éjszakáján élőben vagy virtuális terünkben.

A rendhagyó karriernap!

A Cégek éjszakáján informális módon, egyszerre adunk valós betekintést több cég életébe, délután 4 és éjfél között. A résztvevőket buszok szállítják hop on – hop off rendszerben, több előre egyeztetett idősávban. Készülünk titkos, virtuális jelenléttel is, de pssszt, erről később tájékoztatunk benneteket.  A rendezvényt egy közös összejövetellel zárjuk, ahol mind céges ügyfeleink, mind résztvevőink jelen lesznek. A rendezvényre várunk minden 20-45 év közötti, irodai környezetben dolgozót, illetve minden olyan céget, amely szeretné jobban megmutatni magát.

A résztvevő cégeknek lehetőségük lesz bemutatni, hogy mitől vonzó náluk dolgozni. 

Legyen szó employer brandingről vagy  recruitmentről, a Cégek éjszakája során mindkét célotokat eléritek. Ezen a kora estén eldobjuk a zakókat, a kiskosztümöt, a feszengést, és megmutatjuk, milyenek vagytok Ti, cégek és érdeklődők. 

Érdeklődők számára a részvétel ingyenes, cégek számára díjhoz kötött, melynek részleteiről szívesen adunk személyes tájékoztatást.

A résztvevők regisztrációját szeptember elején kezdjük meg. Ennek alkalmával a Greensearch Kft-vel közösen arra kérjük a résztvevőket, hogy egy rövid kérdőívet töltsenek ki. A válaszokból készült tanulmányunk eredményét díjmentesen bocsátjuk a cégek rendelkezésére a rendezvény után. 

Mennyire vagytok Ti egy w@w (well at work) cég vagy egy w@w munkavállaló? Ezen az estén kiderül! Méghozzá nehezített pályán. A karanténban eltöltött idő és a munkahelyek kényszer digitalizációja új kontextusba helyezi a munkahelyi közösségeket.