A te cégednek is a legmegfelelőbb jelölt kell? Érdekel, hogy mi alapján választanak téged a munkavállalók? Hallottál már a Cégek Éjszakájáról? Szeptember 24-én tárd ki kapud és mutasd meg miért a te céged a legjobb lehetőség a jelentkezőknek.

A rendhagyó karriernap!

A Cégek éjszakája során délután 4 és éjfél között buszok szállítják a résztvevőket a cégek között. A résztvevő cégek nyitott irodával várják az érdeklődőket, akiknek megmutatják, hogy mitől vonzó náluk dolgozni. Legyen szó employer brandingről vagy  recruitmentről, a Cégek éjszakája során mindkét célotokat eléritek. A résztvevők hop on -hop off rendszerben érkeznek, több előre egyeztetett idősávban. A rendezvényt egy közös összejövetellel zárjuk, ahol mind céges ügyfeleink, mind résztvevőink jelen lesznek. Célcsoportunkhoz 20-45 év közötti, irodai környezetben dolgozók tartoznak. Az ő megszólításukra egy jól felépített kommunikációs stratégiát állítottunk össze, széles médiahasználattal, hiteles influenszerek bevonásával.

Érdeklődők számára a részvétel ingyenes, cégek számára 3 csomagot ajánlunk, melynek tartalma attól függ, hogy milyen mértékben promotáljuk a résztvevő cégeket a rendezvénye során.

A résztvevők regisztrációját szeptember elején kezdjük meg. Ennek alkalmával a Greensearch Kft-vel közösen arra kérjük a résztvevőket, hogy egy rövid, munkahelyválasztási és munkahelyváltoztatási szokásokra vonatkozó kérdőívet töltsenek ki. A tanulmányunk eredményét díjmentesen bocsátjuk a cégek rendelkezésére a rendezvény után.