Szeretnek titeket az ügyfeleitek, mert olyasmit adtok vagy tudtok, amit más nem? Jó nálatok dolgozni? Ki az, aki beilleszthető a értékrendetekbe és megbízhatóan teljesít úgy az irodában, mint otthoni munkában?

Szeptember 24-én mutasd be magad a Cégek éjszakája virtuális terében.

A rendhagyó karriernap!

Szeptember 24-én 16 óra és éjfél között várunk téged a Cégek éjszakája pályaudvarán, ahol virtuális buszok közlekednek és minden cég saját programmal jelentkezik. Résztvevő cégeinknek  lehetőséget biztosítunk online bemutatkozásra videók, workshopok és közvetlen beszélgetések formájában. Az érdeklődők így virtuális betekintést kapnak a bemutatkozó cégek életébe. A  teljes programot játékkal fűszerezzük, a napot egy közös beszélgetéssel zárjuk. 

Várunk téged, ha beszélsz angolul, szeretnél betekinteni több cég életébe, ismerkedni, tanulni, akár pályakezdő vagy, akár több év tapasztalat után váltáson gondolkodsz. 

A résztvevő cégeknek lehetőségük lesz bemutatkozni, bemutatni újításaikat, jelesebb képviselőiket, de azt is, hogy mitől vonzó náluk dolgozni. Ezen a kora estén eldobjuk a zakókat, a kiskosztümöt, a feszengést, és megmutatjuk, milyenek vagytok Ti, cégek és érdeklődők. 

A karanténban eltöltött idő és a munkahelyek kényszer digitalizációja új kontextusba helyezi a munkahelyi közösségeket. Mennyire vagytok Ti egy w@w (well at work) cég vagy egy w@w munkavállaló? Ezen az estén kiderül! 

Érdeklődők számára a részvétel ingyenes, cégek számára díjhoz kötött, melynek részleteiről szívesen adunk személyes tájékoztatást.

A résztvevők regisztrációját szeptember közepén kezdjük meg. Ennek alkalmával a Greensearch Kft-vel közösen arra kérjük a résztvevőket, hogy egy rövid kérdőívet töltsenek ki. A válaszokból készült tanulmányunk eredményét díjmentesen bocsátjuk a cégek rendelkezésére a rendezvény után.